A kosár üres.

Szolgáltatásaink


Megrendelés:

A termékeket megrendelheti telefonon, e-mailben, vagy webáruházunkban is. A beérkezett megrendelése alapján egy pontos szállítási időpontot egyeztetünk Önnel, illetve vidéki szállítás esetén a szállítási díjat is közöljük. Ezen információk birtokában Ön visszaléphet megrendelési szándékától. Amennyiben az információk birtokában megerősíti megrendelési szándékát, létrejön az Ön megrendelése.
Tartozékok esetében csak akkor egyeztetünk Önnel, ha nem tudjuk 3 napon belül küldeni a megrendelt terméket. A webáruházunkon keresztül beérkezett megrendelésekről rendszerünk automatikus visszaigazolást küld Önnek. Amennyiben ezt nem kapná meg, kérem keressen meg minket! A hatályos jogszabályoknak megfelelően az interneten keresztül megrendelt termékek esetében 14 napon belül elállhat a vásárlástól. Erről további információkat a "vásárlói jogok" fülben talál a weboldal alján. Ilyen jellegű szándékával keressen meg mineket!

 

Szállítási határidő:

Cégünk nagy raktárkészlettel dolgozik, így akár már másnapra kiszállíthatjuk az Ön által megrendelt terméket. A webáruházban megadott szállítási idők a várható időt jelzik. Sajnos előfordulhat, hogy a "jelenleg raktáron" jelölésű termékeinket elviszik, ezért amennyiben valamilyen készüléket személyesen szeretné elszállítani üzletünkből, célszerű előtte telefonon lefoglalni azt. Egyéb esetekben a leadott megrendelés pontos szállítási határidőjéről természetesen tájékoztatjuk Önt a „Megrendelés” címszó alatt leírtak szerint.

 

Készülékek házhoz szállítása, üzembe helyezése:

A készülékek házhoz szállítása Magyarországon belül díjmentes.

 

Futárszolgálat:

A tartozékokat országosan futárszolgálat segítségével juttatjuk el Önhöz. Ennek költsége 1.700,- Ft, de 40.000,- Ft feletti megrendelés esetén díjmentes. Amennyiben átutalással fizet, e-mailben küldjük el a számla másolatát. A terméket a számla eredeti példányával az összeg megérkezése után küldjük el. A megrendeléskro megadhatja, hogy melyik napon szeretné megkapni a csomagot, pontos szállítási időpontot azonban nem tudunk vállalni. A csomag kiszállítását célszerű oda kérni, ahol nap közben tartózkodik. A futárszolgálat 8:00 és 17:00 között szállítja ki a csomagokat.

 

Bolti vásárlás:

A webáruházunkban bevásárló kocsival megjelölt termékek üzletünkben készleten vannak. Amennyiben egy bizonyos készüléket szeretne elvinni, célszerű előtte telefonon vagy interneten keresztül lefoglalni. Nyitvatartási időben a bolti átvételes termékek elszállíthatóak. Amennyiben nagy háztartási készüléket szeretne személyesen átvenni üzletünkben, kérem előre jelezze felénk, hogy garantáltan legyen kolléga, aki segíteni tud a berakodásban. A nagy háztartási készülékek becsomagolt méreteiről érdeklődjön szaküzletünkben (pl. mosógépek, mosogatógépek, szárítógépek személyautóba nem férnek be, a legtöbb készülék csak állítva szállítható).

 

Szaktanácsadás:

Mi ismerjük a készülékeinket! Amennyiben megkeres minket, szakembereink örömmel segítenek az Ön igényinek és lehetőségeinek legmegfelelőbb készülék kiválasztásában. Speciális esetekben a megrendelés előtt kérésére helyszíni felmérést is vállalunk. Célunk, hogy Ön maradéktalanul megelégedve távozzon tőlünk!

 

Tervezés:

A nálunk megrendelt készülékek méreteinek, speciális igényeinek, illetve a szükséges közműcsatlakozások megadásában a megrendelést követően egyeztetünk Önnel.

 

Fizetés:

Amennyiben nem kíván befáradni üzletünkbe, elegendő, ha telefonon vagy e-mailben megrendeli álmai készülékét. Megrendelés esetén 50% előleget kérünk. A fennmaradó összeg fizetése a szállítást megelőzően beéprkező átutalással történhet. Üzletünkben bankkártyával is fizethet.

 

Egyedi kérdésekben is örömmel segítünk.

 

Cégünk a megrendelt Liebherr készülékeket orszgáosan díjmentesen házhoz szállítja. Minden Liebherr professzionális készülékre négy év garanciát vállalunk. A weboldalunkon látható árak az ÁFA-t tartalmazzák.

Elérhetőségeink

Telefon: (+36-1) 322-0215, 413 - 7744
Fax: (+36-1) 322-0215
E-mail: info@szetei.com
Címünk: 1147 Budapest,
Miskolci u. 92. (Miele Szaküzlet)
H-P: 9:00-18:00
Copyright © 2018  | Az oldalt készítette a Wide World Kft | Design: Chimera Creative Studio